office@dfcsrbija.rs +381644341065  |  +381655377087
Prijava za Školski Izazovi
Design For Change | DFC Tim
14946
page-template-default,page,page-id-14946,page-child,parent-pageid-15408,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

DFC Tim

NAŠ TIM

dfc-vasiliki

Završila je arhitekturu i vizuelnu antropologiju, a ima više od deset godina iskustva u polju neformalnog obrazovanja. Posmatranje života kao razigrano iskustvo kroz koje se uči je njeno najsnažnije oružje koje je čini srećnom, jakom i optimističnom, čak i u teškim trenucima. Strastvena je po pitanju DFC-a jer on širi taj stav među decom i mladima, kao i zbog toga što veruje da, ako više ljudi ima ovaj pozitivan pogled na život, svet bi bio bolje mesto.

Vasiliki Akritidou

dfc-jovana

Predaje engleski i španski jezik, a uči francuski. Interesuju je ples, strani jezici, (ne)formalno obrazovanje i drugi načini kako može da doprinese ljudima oko sebe. Želi da proširi Design for Change duh po Srbiji i šire, jer smatra da od malih nogu svaki čovek treba biti svestan svoje JA MOGU supermoći. ☺

Jovana Divac

konačno crnobela

Diplomirana profesorka italijanskog jezika, književnosti i kulture. Trenutno na Master studijama obrazovnih politika na Univerzitetu u Beogradu. Rad sa decom svih uzrasta je inspiriše i motiviše da otkriva novi, savremeni pristup obrazovanju u kojem su deca aktivno uključena u proces učenja i u potpunosti ostvaruju svoja prava i obaveze odgovornih građana. Zato je izabrala DFC metodologiju kroz koju je upravo to moguće ostvariti.

Ema Štefanac

konačno2

Studira Srpsku književnost i jezik, a u slobodno vreme najradije ispija kafe sa prijateljima na suncu. Voli da razmišlja o načinima na koje bi klince mogla da inspiriše da učenje shvate kao kreativan proces, a otkako se upoznala sa DFC metodologijom pronašla je za to pravi način. DFC metodologiju prepoznaje kao super način da se i deci i svima oko njih pokaže koliko su ona, sa svojom neponovljivom kreativnošću i imaginacijom, sposobna da menjaju svet i utiču na svoje obrazovanje.

Sandra Trifković

smiljana 550

Psihološkinja-psihoterapeutkinja konstruktivističkog pravca. Ima dugogodišnje iskustvo u obrazovanju. Bavi se načinima upravljanja emocijama, komunikacijom, nesporazumima u međuljudskim odnosima, izazovima ličnog rasta i razvoja. Autorka je više seminara za mlade, roditelje, vaspitačice i nastavnike i drži radionice za podsticanje emocionalne pismenosti. U Novak Đoković Fondaciji je programska menadžerka i koordiniše program ``Podrška, ne perfekcija``.

Smiljana Grujić

Spoljna saradnica