office@dfcsrbija.rs +381644341065  |  +381655377087
Prijava za Školski Izazov
Design For Change | Be The Change događaj
15454
page-template-default,page,page-id-15454,page-child,parent-pageid-15401,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Be The Change događaj

BTC tj. BE THE CHANGE konferencija izabranom timu pruža priliku da sa svojom pričom o promeni  predstavlja ne samo sebe i svoju školu, već celu Srbiju! Minimum jedan tim učenika iz svake zemlje prisustvuje svetskoj BTC konferenciji koja se svake godine održava u drugoj državi.
PLATFORMA ZA VAŠE IDEJE, ISKUSTVO KAO NIJEDNO DRUGO

BTC proslava je neprocenjivo iskustvo u učenju, koje daje izabranom timu mladih superheroja platformu da se izraze i prikažu svoje talente i ideje,kao i da daju na značaju svojim školama i porodicama.. Događaj ceni mlade pokretače promena i odaje im priznanje za svoju hrabrost i odlučnost da promene svet oko sebe.

 

Proslava spaja mlade pokretače promena širom sveta, pružajući im priliku, ne samo da podele svoje priče nego i da nauče jedni od drugih. Atmosfera na ovim proslavama proizvodi pozitivnu energiju i motiviše svakog učesnika, razvijajući svest o tome da naša deca zaista mogu da utiču na promene u svetu.

Proslava 2018. godine održaće se u Tajvanu.