office@dfcsrbija.rs +381644341065  |  +381655377087
Prijava za Školski Izazovi
Design For Change | STEM konferencija
17185
post-template-default,single,single-post,postid-17185,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

STEM konferencija

STEM konferencija

💡Imaćemo učešće na još jednoj konferenciji!
Na Međunarodnoj konferenciji „STEM kroz različite pristupe podučavanja“ koju orgnizuju obrazovni centar STEM sa mrežom nastavnika „STEM zbornica“ i udruženjem „KoHo pedagogija“ predstavićemo kako se može koristiti Design for Change metodologija da bi sa STEM prešla na STEAM. Konferencija je namenjena vaspitačima, učiteljima i nastavnicima u osnovnim i srednjim školama. Održaće se online 18. i 19. maja sa početkom od 19 časova. Naša Vasiliki držaće svoje predavanje drugog dana konferencije.
Apstrakt: Šta je Design Thinking i kako ga možemo koristiti da kombinujemo A (Arts – Umetnost) sa STEM?
Design Thinking može biti moćan alat za obrazovanje u kojem su učenje i podučavanje kreativni, međupredmetni, povezani sa stvarnim svetom i zasnovani na projektima i rešavanju problema.
U ovoj prezentaciji ćemo naučiti korake DT procesa i, koristeći konkretne primere, analizirati dva načina na koje edukatori i edukatorke mogu da ga upotrebe da bi unapredili svoje STEM projekte.
Učešće na konferenciji je potpuno BESPLATNO!
Za prijavu i više informacija posetite https://www.stemeksperimenti.com/…/medunarodna…/
Još uvek nema komentara

Komentari nisu mogući.