office@dfcsrbija.rs +381644341065  |  +381655377087
Prijava za Školski Izazovi
Design For Change | Izabran predstavnik “Be the Change” konferencije!
18723
post-template-default,single,single-post,postid-18723,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Izabran predstavnik “Be the Change” konferencije!

Izabran predstavnik “Be the Change” konferencije!

Sve čestitke za TiPiDi!

Izglasali ste projekat koji šaljemo na BTC konferenciju u Maleziju!
Više od 50% vas je reklo da vam se najviše dopada projekat koji je realizovala Osnovna škola ,,Zdravko Gložanski” iz Bečeja. Oni su sastavili tim dece za prevenciju diskriminacije (TiPiDi) i ,,živu biblioteku”. ,,Živa biblioteka” sa 13 živih knjiga promoviše ljudska prava, inkluziju i toleranciju!

Hvala svima koji su učestvovali u školskom izazovu i koji su glasali, a posebne čestitke timu iz Bečeja na ovom sjajnom projektu koji dobija priliku da otputuje na BTC konferenciju u Maleziju! Hvala deci koja su učestvovala u izradi projekata i doprinela promenama u lokalnoj zajednici i šire!

Ove inspirativne reči Margarite Berček, psihološkinje iz Osnovne škole ,,Zdravko Gložanski”, delimo sa vama:,, Design for Change izazov je neverovatno pokrenuo učenike sa kojima sam radila, realizovali smo fantastične stvari u interesu sve dece, nastavnika i roditelja u školi i šire, iskustvo je veoma pozitivno i svaki novi oblik rada sa učenicima motiviše i mene, a posebno učenike da budu aktivni, kreativni i da naprave talase promena koji utiču na veliki broj ljudi oko nas”.

Nadamo se da će vas motivisati da se i vi prijavite za novi školski izazov!
https://www.youtube.com/watch?v=t8RmCynFMZA pogledajte još jednom TiPiDi projekat!

Još uvek nema komentara

Komentari nisu mogući.