office@dfcsrbija.rs +381644341065  |  +381655377087
Prijava za Školski Izazovi
Besplatne radionice za mlade koji planiraju karijeru u formalnom obrazovanju - Design For Change
18767
post-template-default,single,single-post,postid-18767,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Besplatne radionice za mlade koji planiraju karijeru u formalnom obrazovanju

Besplatne radionice za mlade koji planiraju karijeru u formalnom obrazovanju

  • Imaš 20 do 30 godina i studiraš ili si završio/la neki od društvenih fakulteta i planiraš karijeru u formalnom obrazovanju?
  • Imaš želju da svojim buducim đacima ponudiš obrazovni pristup koji odgovara 21. veku, ali ne se ne osećaš dovoljno spremnim/om i pored fakulteta?
  • Zainteresovan/a si da se pripremiš za svoj budući posao tako što ćeš unaprediti svoje veštine da postaneš edukator/ka 21. vek?

Ako se pronalaziš u ovim pitanjima, onda su ove radionice za tebe!

Učestvuj u tromesečnom projektu “Mladi za kvalitetno obrazovanje” kroz koji:

  1. Razvijaš veštine 21. veka (kreativnost, komunikacija, rešavanje problema, empatija, itd.) koje su potrebne edukatorima koji vide njihovu ulogu kao fasilitatora procesa učenja (nisu samo jednosmerno prenosioci znanja);
  2. Stičeš znanje i praksu nagrađivane obrazovne metodologije Design for Change (www.dfcsrbija.org) kroz zanimljive i interaktivne radionice.
  3. Dobijaš sertifikat da možeš da vodiš DFC radionice sa decom;
  4. Ako već radiš u školi, dobićeš i sertifikat koji ti donosi 20 kredita priznatih od strane ZUOV-a;
  5. Radiš u timu mladih istomišljenika koji žele da promene obrazovanje pristupom usmerenim na učenike i na taj način postaješ deo globalnog pokreta Design for Change (www.dfcworld.org).

Plus: Ako si nakon perioda od 3 meseca motivisan/a da nastaviš da radiš sa DFC metodologijom, dobijaš priliku da je testiraš sa učenicima u školama kroz Erasmus+ projekat Educations is OURS! koji sprovodi Vega omladinski centar.

Radionice će držati Vasiliki Akritidou, predstvanica Design for Change programa u Srbiji.

Radionice će biti održani svake subote od 10h do 13h i utorkom od 18h do 21h na splavu Arkabarka kod Ušća u Beogradu. Program počinje u utorak 19. Septembra i trajaće do početkom decembra.

Prijava se vrši popunjavanjem formulara koji se nalazi na LINKU. Formular je potrebno ispuniti najkasnije do 17.09.23.

Za dodatne informacije kontakirajte Vasiliki Akritidou tel: 0644341065, mejl: vakritidou@hotmail.com.

Projekat je nastao u okviru programa obuke za omladinske lidere/ke koji sprovodi Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada – NAPOR u okviru projekta Nemačke razvojne saradnje “Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji” koji sprovodi GIZ u partnerstvu sa Ministarstvom turizma i omladine Republike Srbije.

Još uvek nema komentara

Komentari nisu mogući.