office@dfcsrbija.rs +381644341065  |  +381655377087
Prijava za Školski Izazovi
Design For Change | Događaj Be the Change
18783
post-template-default,single,single-post,postid-18783,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Događaj Be the Change

Događaj Be the Change

Design for Change Srbija vas poziva da nam se pridružite na događaju pod nazivom „Be the Change“ koji će se održati u Beogradu 6. oktobra u prostorijama Akademije 28, Nemanjina 28, od 14h do 20h.

Na događaju će biti predstavljeni lokalni i internacionalni projekti na kojima su radili nastavnici i deca tokom protekle godine. U pitanju su projekti “Better together”, “Stories that Matter” i “Be the Change”, finansirani od strane Erasmus+ programa kao i projekat “Školski izazov”, koji Design for Change Srbija organizuje svake godine.

Tridesetoro dece iz Izraela, Irske, Rumunije, Španije i Poljske zajedno sa više od stotinu dece iz cele Srbije učestvovaće u realizaciji ovog događaja koji će biti održan na Engleskom jeziku.Svi torškovi puta i hrane su pokriveni za učesnike događaja i njihove nastavnike.

 

“Be the Change” (BTC) događaj je manifestacija koja se organizuje svake godine u drugoj zemlji,  na kojoj deca predstavljaju svoje projekte i ideje o promenama koje bi kroz njih inicirala u svojoj zajednici. Ovo je jedinstvena prilika da međusobno upoznamo mlade pokretače promena širom sveta pružajući im mogućnost ne samo da podele svoje priče, nego i da razmene iskustva i znanja.

Atmosfera na ovim događajima-proslavama puna je pozitivne energije i motiviše svakog učesnika razvijajući svest o tome da naša deca zaista mogu da utiču na promene u svetu!

Ovo je jedinstvena prilika da se inspirišete i da se upoznate sa konkretnim rezultatima prošlogodišnjih Design for Change projekata kao i da saznate kako možete i vi da se uključite u novi “Školski izazov”.

Bila bi nam čast da Vas ugostimo na našem globalnom događaju i zajedno podržimo aktivizam mladih što sa naših prostora, to i iz celog sveta.

Prijave su otvorene putem sledećeg linka:

https://forms.gle/9j2aWJ6qs53zS6nC7

 

Čekamo vas!

Još uvek nema komentara

Komentari nisu mogući.