office@dfcsrbija.rs +381644341065  |  +381655377087
Prijava za Školski Izazovi
EDUCATION IS OURS 2. modul - Design For Change
18813
post-template-default,single,single-post,postid-18813,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

EDUCATION IS OURS 2. modul

EDUCATION IS OURS 2. modul

Ukoliko sanjaš o boljem obrazovanju, onome koje je povezano sa stvarnim životom i zasnovano na stvarnim potrebama učenika, pozivamo te da učestvuješ u projektu Education is OURS!

I ako si propustio/la prvi modul treninga, možeš se uključiti u drugi kako bi naučio/la da koristiš metodologiju za rešavanje problema – Design For Change i stekneš sertifikat koji će ti doneti novi pogled na svet i zajednicu u kojoj živiš, ali i veoma korisne “meke” veštine poput empatije, kreativnosti, komunikacije i slično!

Nakon obuke, oformi grupu tinejdžera i primeni do kraj školske godine sve što si naučio/la, kao pravi edukator 21. veka. Postani omladinski lider koji će voditi tinejdžere u pronalaženju rešenja za njihove školske probleme i učiniti njihovo školsko iskustvo prijatnim i značajnim.

Odlična vest je i to što ćemo mi pokriti sve troškove učešća (put, smestaj i hrana tokom obuke) , a ti ćeš za svoj rad nakon treninga dobiti honorar od 300 eura kako bi ti bilo što lakše da novo znanje odmah sprovedeš u delo!

Pazi! Tvoj projekat ima šansu da predstavlja Srbiju na Globalnom samitu u Dubajiu 🙂 a učestvovaće i na završnoj konferenciji svih Design For Change projekata na kraju 2024. godine.

Pogledajte video kako biste doživeli atmosferu prošlogodišnje konferencije u Beogradu i globalnog samita u Dubaiju 2021. godine.

Drugi modul E+ projekta Education is ours! održava se u Beogradu od 15. do 18. februara i otvoren je za sve mlade uzrasta od 20 do 30 godina koji žele da se profesionalno posvete  formalnom obrazovanju i unaprede svoje veštine i znanja, kako bi postali edukatori/ke 21. veka spremni/e da motivišu učenike.

Požuri! Ostalo je samo nekoliko dana za prijavu, rok je do 12.02.2024.

Ukoliko imaš pitanja ili nedoumice, piši nam na: dfcsrbija@gmail.com

Prijavni formular možeš pronaći ovde.

Rešenje je uvek bilo u tvojim rukama, a sada imaš i alate da do njega dođeš! 🙂 

Vidimo se!

Još uvek nema komentara

Komentari nisu mogući.