office@dfcsrbija.rs +381644341065  |  +381655377087
Prijava za Školski Izazovi
EDU izazov - Design For Change
14991
page-template-default,page,page-id-14991,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

EDU izazov

Svakih tri meseca održavamo DFC Srbija Edu izazov, jedinstven događaj posvećen širenju pozitivnih ideja iz oblasti obrazovanja, na kojem govornici i govornice dele svoja iskustva u formi kratkih i inspirativnih predavanja.

Činjenica je da je period školovanja veoma važan za decu i mlade. Pružiti učenicima mogućnost da kreiraju makar deo pozitivne promene u svom okruženju je od ogromne važnosti za njih i isto tako ključan faktor za razvoj samopouzdanja. Ali, sadašnji nastavni plan i program u najvećoj meri ne podstiče decu da postanu nosioci promena i razviju veštine i znanja koja im mogu koristiti van škole. Gradiva su obimna, bez mnogo praktičnih primena i često ne prate korak s novim tehnologijama. Ipak, svedoci smo da su pojedini/e edukatori/ke, roditelji, učenici i učenice rade sjajne stvari na svoj način i ovo je prilika da ih čujemo, jer njihove priče inspirišu!

* Dodati spisak EDU Izazova koji su održani, link ka strani za njih, video/audio materijal i šta sve ne.