office@dfcsrbija.rs +381644341065  |  +381655377087
Prijava za Školski Izazovi
DFC Tim - Design For Change
14946
page-template-default,page,page-id-14946,page-child,parent-pageid-15408,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

DFC Tim

NAŠ TIM

dfc-vasiliki

Završila je arhitekturu i vizuelnu antropologiju, a ima više od deset godina iskustva u polju neformalnog obrazovanja. Posmatranje života kao razigrano iskustvo kroz koje se uči je njeno najsnažnije oružje koje je čini srećnom, jakom i optimističnom, čak i u teškim trenucima. Strastvena je po pitanju DFC-a jer on širi taj stav među decom i mladima, kao i zbog toga što veruje da, ako više ljudi ima ovaj pozitivan pogled na život, svet bi bio bolje mesto.

Vasiliki Akritidou

ema3

Diplomirana profesorka italijanskog jezika, književnosti i kulture. Trenutno na Master studijama obrazovnih politika na Univerzitetu u Beogradu. Rad sa decom svih uzrasta je inspiriše i motiviše da otkriva novi, savremeni pristup obrazovanju u kojem su deca aktivno uključena u proces učenja i u potpunosti ostvaruju svoja prava i obaveze odgovornih građana. Zato je izabrala DFC metodologiju kroz koju je upravo to moguće ostvariti.

Ema Štefanac

smiljana 550

Psihološkinja-psihoterapeutkinja konstruktivističkog pravca. Ima dugogodišnje iskustvo u obrazovanju. Bavi se načinima upravljanja emocijama, komunikacijom, nesporazumima u međuljudskim odnosima, izazovima ličnog rasta i razvoja. Autorka je više seminara za mlade, roditelje, vaspitačice i nastavnike i drži radionice za podsticanje emocionalne pismenosti. U Novak Đoković Fondaciji je programska menadžerka i koordiniše program ``Podrška, ne perfekcija``.

Smiljana Grujić

Spoljna saradnica
Maja

Maja je učenica četvrtog razreda u Trećoj beogradskoj gimanziji. San joj je da ode na studije u Italiji🇮🇹, usavrši jezik i iskusi lepotu opuštenog italijasnkog života. Ne plaši se izazova, ambiciozna je i voli da uči i napreduje. Velika joj je strast volontiranje i jako je zahvalna za svoje mesto u DFC porodici. U slobodno vreme čita modernu psihologiju, bavi se sportom i isprobava nove recepte u kuhinji. Najviše voli leto, suce i more, a san joj je da proputuje svet.

Maja Ljubinković