office@dfcsrbija.rs +381644341065  |  +381655377087
Prijava za Školski Izazovi
Radionice za decu - Design For Change
16324
page-template-default,page,page-id-16324,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

JA MOGU radionica

Kratke radionice za decu, mlade ili odrasle. Intenzivan rad koji poziva na igru i učenje jednostavne metodologije rešavanja problema koja može biti dragocena za sva životna iskustva. Kontaktirajte nas da biste zakazali radionicu kad vam odgovara.

 

 

LETNjI IZAZOVNI RASPUST

Design for Change Srbija organizuje BESPLATNE letnje radionice za decu

uzrasta od 8 do 12 godina u toku avgusta!

Kroz druženje, igru i kreativne aktivnosti zajedno ćemo se priključiti globalnom izazovu pod nazivom Corona’tion Challenge koju sprovode Design for Change organizacije širom sveta, a koji za cilj ima kreiranje modela, nacrta ili dizajna za unapređenje parkova, kantina i sredstava transporta usled novonastale potrebe za poštovanjem mera fizičke distance.

Ovo je prilika za implementaciju dečijih inovativnih rešenja u vremenu kada fizička distanca može da spase živote!

 

Radionice će se održati u dva termina:
3.8. – 15.8. (prijave do 29.7.)
17.8. – 28.8. (prijave do 14.7.)

 

Design for Change program daje deci mogućnost da iskažu svoje ideje za bolji svet i da ih ostvare – DANAS! Mi to radimo tako što decu upoznamo sa Design Thinking metodologijom i tako im dajemo mogućnost da u svom okruženju odmah primene ono što su naučili. DT metodologija razvija veštine 21. veka kao što su empatija, kritičko mišljenje, rad u timu, liderstvo, i mnoge druge. Najvažnije, kod dece razvija JA MOGU stav – koji ih oprema veštinama i ohrabruje da u budućnosti realizuju svoje ideje i na konstruktivan način utiču na promene u svojoj okolini.